Apartament modern, cu pereți albi și mobilier rustic

Decorarea cu pereți albi deschide o multitudine de posibilități. Versatilitatea acestei culori, mai ales atunci când este utilizată pentru fundal, este impresionantă. Este un punct de plecare excelent care poate duce la un decor contemporan, un interior tradițional sau chiar un aspect rustic. Acest apartament are puțin din toate. Simplu, aerisit și mic, dar spațios, acest apartament este o combinație foarte interesantă de elemente moderne și rustice.

Pereții albi oferă un fundal neutru și versatil pentru mobilierul rustic. Unele dintre mobilier sunt de asemenea albe și acest lucru îi permite să se amestece doar cu decorul, în timp ce alte piese au un aspect întunecat și greu, care contrastează cu ușurința camerei. Acest contrast, chiar dacă este puternic, nu deranjează decorul general plăcut. Camerele rămân ușoare și primitoare, fără a fi deranjate de greutatea mobilierului rustic.

Combinația de stiluri este puțin neașteptată, dar ceea ce este și mai interesant decât atât este faptul că decorul rămâne minimalist și simplu. Este un exemplu minunat care ne arată că putem combina cu succes decorul scandinav cu piesele noastre rustice și antice preferate, fără a deranja echilibrul. În acest apartament, toate camerele au un decor similar. Chiar și camera de copii este albă și simplă. Cu toate acestea, acest lucru nu îl face plictisitor și simplu, ci mai degrabă senin și relaxant.