Apartament practic cu 1 dormitor, cu aspect liniar

Când locuiți singur, nu aveți nevoie de camere suplimentare sau de orice altceva pe care nu l-ați folosi în mod normal. Deci, ce ar trebui să includă un astfel de spațiu? Dacă sunteți tipul practic, probabil că v-ar plăcea să aveți o casă precum aceasta: un mic apartament situat în Leblon, Rio Janeiro, cu o suprafață de 27 de metri pătrați. Apartamentul are un aspect liniar, astfel încât bucătăria, zona de living și dormitorul ar putea forma un singur spațiu lung.

Apartamentul este confortabil și practic. Partițiile dintre camere au fost îndepărtate, făcând astfel apartamentul mai mare și mai spațios.

Având în vedere că este un apartament cu o singură persoană, nevoia de despărțire între camere nu era cu adevărat necesară. Bucătăria a fost și ea repoziționată la un moment dat. Dormitorul / zona de dormit au o ușă glisantă. Ușa oglindită, când este închisă, oferă intimitate și face camera să pară mai spațioasă.

Deși acest aspect poate fi practic în acest caz, are un dezavantaj. Există doar o singură fereastră în întregul apartament și este poziționată în dormitor. Cu toate acestea, restul locului nu pare întunecat sau neinvitat. Pereții și tavanul albi și deschiderea tavanului îi permit să fie luminos și aerisit. În ceea ce privește decorul interior, paleta de culori se potrivește bine spațiului. Combinația alb-negru îi permite să fie simplă, iar nuanțele bej și portocaliu aduc veselie și căldură în camere.