Apartamentul impresionant situat la mansardă

Arhitecții au reușit să creeze aici o mansardă modernă, minimalistă, dar și excentrică în același timp. Ei s-au folosit de contrast pentru a conecta, dar și a diferenția zonele spațiului. Casa este una spectaculoasă, reușind să iasă în evidență prin liniile sale curate. Accentele culorilor, dar și contrastul reușesc să fie în acest caz foarte interesante.
La parter s-a folosit o idee minunată de design pentru mansarda, masa de biliard galbenă reușind să creeze un principal punct focal în camera. Culoarea reușește să conecteze masa de biliard de zona de ședere. Zona de relaxare are un ton neutru, iar covorul maro din piele de vacă oferă oferă o culoare inedită spațiului, ea venind în completarea culorilor care deja se află în zonă.
Bucătăria, precum și sala de mese sunt exemple minunate de utilizare a contrastului, acestea reușind să distingă spațiul. Elementele mai închise din sufragerie se separă de albul bucătăriei, iar livingul și elementele luminate reușesc să creeze un ambient inedit, dar și o legătură între sufragerie și bucătărie. Ușile din sticlă din sufragerie se deschid spre o terasa frumoasă, unde se continua acest contrast izbitor de întuneric și de lumină.
Fiind elegante și minime, băile permit strălucirea finisajelor de top. Petele de culoare se conectează între ele, iar acest loft modern reușește să ofere un plus designului folosit în această casă. Luminile LED, precum și accentele culorilor adaugă atât viață, cât și caracter acestui spațiu deosebit, iar tema contrastului este și ea destul de frecvent întâlnită în toate zonele.