Cabană de lemn pe marginea lacului

Evocând o poveste romantică intimă cu material și textură, caracteristice cabanei de lemn umile, pe o pânză mai mare și ambiții înalte, firma canadiană de design inițiază un dialog contemporan cu pământul, cerul și împrejurimile. Construită de la bază și inspirată de topografia naturală, precum și de schițele clienților, casa se îndepărtează de amprenta restrânsă a tipologiilor convenționale, pentru a încorpora în designul său curse generoase și gesturi deschise.

Cu vedere la frumosul lac din apropiere, acest refugiu uimitor pe malul apei împletește prezența și experiența sa cu natura, totuși se remarcă cu grație în celebrarea intenției, eforturilor și designului său. Desenată ca o serie de spații deschise fluide, reședința respira liber, pentru a crea un dialog mișcător de priveliști interioare și exterioare. Liniile curate, deschiderile generoase și aspectele clare și netede aduc o notă distinctă modernă acestei case – totul în concordanță cu autenticitatea locației și a spațiului.

În interior, stejarul francez amenajează scena, împodobind podelele și tavanul pentru a seta ritmul, tonul și caracterul interiorului. Mai mult decât o ilustrare plăcută a lemnului în designul interior, acest refugiu de pe malul lacului oferă o manevrare frumoasă a spațiului, luminii și mișcării, atingând acel echilibru deseori evaziv, dar atemporal și organic, între intențional și spontan.