Cabană din lemn de pe marginea unui lac

Materialul si textura se îmbină perfect în acest design, materialele fiind inedite și scoțând mai bine în evidență această cabană din lemn interesantă. Firma canadiană de design care s-a ocupat de realizarea acestei construcții s-a inspirat din topografia naturală, precum și din schițele clienților și astfel s-a obținut o clădire uimitoare. Vedem așadar în acest design atât gesturi deschise, cât și curse generoase.
Spațiile sunt fluide, iar reședința reușește să respire liber, realizându-se în acest fel un dialog mișcător de priveliști interioare, dar și exterioare. Deschiderile, precum și liniile curate generoase, aduc o notă distinctă de modern acestei case. Totul este în concordanță cu autenticitatea locației, dar și a spațiului.
În interior, stejarul este cel care pune mai bine în evidență tavanul și podelele, el setand ritmul, dar și tonul din interior. Se realizează așadar o ilustrare mai plăcută a lemnului în acest design. Refugiul pe care îl crează casa oferă o manevrare frumoasă a spațiului, mișcării, dar și al luminii, reușindu-se atingerea unui echilibru organic și atemporal.