Design unic al unui apartament spaniol

Decorarea casei în stil spaniol este o modalitate excelentă de a obține un aspect rustic, dar colorat în casa ta. Acest stil, popular în sud, este foarte potrivit pentru orice zonă și poate adăuga o notă unică oricărei case. Acest apartament din Madrid are mobilier modern și fundal alb. Stilul adoptat este foarte interesant, cu culori vibrante și texturi folosite în el.

Acest apartament are un spațiu de locuit foarte mare, deci este ca o provocare pentru fiecare designer de interior. De aceea, designerul a decis să profite de el și să folosească o mulțime de decorațiuni neobișnuite, dar minunate, care au dat în cele din urmă aspectul actual al apartamentului.

Prima impresie este că acest apartament arată ciudat. Este menit să fie diferit cu orice preț, chiar dacă te poate șoca. Dar nu îl puteți ignora, deoarece fie îl veți iubi, fie îl veți urî. Să luăm, de exemplu, cel mai izbitor exemplu: cele două lațe negre atârnate pe părțile laterale ale patului dublu! Nu sunt mulți oameni care ar dormi cu un astfel de decor deasupra capului.

Dar acesta este exact farmecul acestui design interior: decorațiuni moderne precum acele picturi neobișnuite care prezintă două fețe acoperite de păr, statuia lui Mao Tze Dun, designul futurist al lămpilor, covorul cu model de ștampilă și toate acele articole care fac parte din întregul design interior.