Loftul contemporan găsește echilibrul perfect între răcoros și elegant

Acesta este un mansardă care măsoară un total de 105 metri pătrați, situat la sud de Sao Paulo, într-un cartier strict rezidențial cu clădiri care datează din anii 80 și 90. Când arhitectul Diego Revollo l-a privit prima dată, apartamentul avea un aspect tradițional, cu o cantitate ridicolă de diviziuni și spații separate.

Cea mai mare provocare a fost să deschizi spațiul și să-l faci să se simtă mai spațios și aerisit. Arhitectul a decis să meargă cu un plan deschis pentru bucătărie și spațiu de locuit.

Pereții, tavanul și podeaua au un finisaj gri. Culoarea a fost aleasă cu atenție pentru a semăna cu textura naturală și nuanța cimentului. Paleta de culori trebuia să fie pe măsură: modernă, dar nu prea rece. Accentele din lemn sub formă de rafturi de perete, separatoare și uși echilibrează decorul.

Scaunul iconic Eames Lounge cu tapițerie din piele maro este piesa care leagă totul într-un design elegant, elegant și atemporal.

O insulă de bucătărie cu extensie din lemn servește ca zonă de luat masa. Restul bucătăriei este un combo alb-negru cu un design elegant și contemporan.

Scaunele laterale din plastic Eames, prezentate aici cu un scaun negru, sunt alegerea perfectă pentru extensia mesei. Au un design simplu și clasic și se integrează perfect în decor.

Hota din oțel inoxidabil cu iluminare integrată poartă numele de Polar Light și protejează insula bucătăriei prin designul său compact, elegant și exclusivist, precum și printr-o formă perfect elegantă. Se potrivește cu tavanul și designul lucios al bucătăriei în ceea ce privește finisajul și culoarea.

Negrul este culoarea principală aleasă pentru dulapurile de bucătărie. Fundalul gri cimentat și aparatele din oțel inoxidabil sunt elementele perfecte pentru a transforma această nuanță întunecată într-un mod șic.

O lampă de podea cu trepied cu o nuanță albă a fost aleasă pentru a completa raftul de sine stătător, care servește și ca separator. Designul său geometric se potrivește cu peretele din sufragerie.

Suita de dormitor principal are un aspect interesant. Baia se deschide în camera reală și cada minimalistă gri și patul stau paralele una cu cealaltă, cu doar o bucată de sticlă între ele.

Cada este elementul care separă baia efectivă de zona de dormit.

Baia are calcar cu o culoare și un finisaj care o fac să arate ca un ciment. Observați referirea la decorul camerei de zi. Adorați combinația de culori și modul în care lemnul completează spațiul și diminuează estetica rece.

Mansarda are un balcon foarte răcoros. Este mic, dar foarte primitor și frumos. Proiectantul a folosit lemnul Cumaru pentru scaunele de pe balcon și podea și a proiectat și acoperișul pentru a le potrivi.

Per total, mansarda este foarte frumos echilibrată. Combinația de ciment, piele stresată, lenjerie naturală, lemn bogat și decorul perfect al pereților fac din acest spațiu o casă de vis.