Proprietatea luxoasă din Madrid are o piscină imensă

Aceasta este La Finca, o vilă uimitoare proiectată de A cero. Este situat lângă Madrid și are un design uimitor. Clădirea cu două etaje are un aspect modern și sculptural, cu un exterior alb și o piscină imensă în aer liber. Este cu siguranță refugiul tropical la care visăm cu toții, dar într-o locație destul de neconvențională.

Când intrați, un hol mare conectează zona de living, spațiul de lounge și restul zonelor sociale. Pereții din sticlă din podea până în tavan primesc lumina soarelui în interior și conectează, de asemenea, spațiile interioare la exteriorul relaxant, oferind vederi frumoase ale peisajului înconjurător. Urmați scara și coborâți pentru a găsi subsolul. Aici există un home theater, cu un design minimalist și modern. Urcați scările pentru a ajunge la primul etaj și veți găsi o zonă privată liniștită în care sunt situate toate dormitoarele.

Priveliștile sunt și mai frumoase de aici și puteți vedea, de asemenea, cât de uimitoare sunt restul spațiilor, în special cele în aer liber. Ieșiți afară pentru a găsi o zonă pentru grătar și un bar. Este greu să nu fii hipnotizat de designul generos al întregii case. Poate arăta simplu, dar totul este perfect conceput pentru a crea cea mai uimitoare și relaxantă ambianță.