Salt Lake City House de Olson Sundberg Kundig Allen Architects

Această casă în formă de L este situată în mijlocul văii lacului sărat și este paralelă cu Muntele Olimp și Munții Wasatch. Această casă este construită în special pentru a consolida legăturile familiale și pentru a diminua barierele vizuale, proiectată de Olson Sundberg Kundig Allen Architects. Zidurile mari sunt extinse pentru a structura o curte înconjurată de bumbac în vârstă.

Terasa casei este formată din acoperișuri care pot împinge casa. Casa este formată din spații exterioare pentru a vă relaxa și a vă bucura. Tavanul înclinat care se extinde adânc spre partea interioară a clădirii aduce lumină în întreaga casă la nesfârșit.

Casa este luminată de lumina estică și este întotdeauna strălucitoare în aparență. Partea interioară a casei oferă un aspect grandios, deși este construită din materiale simple. Este, de asemenea, ușor accesibil și, în plus, oferă o imagine de ansamblu pitorească, care oferă plăcere celui care stă acolo. În mod firesc tuturor le place să rămână într-o atmosferă atât de senină.