Un alt apartament mic, cu un design interior inteligent și deschis

Acest apartament are o suprafață de doar 32 de metri pătrați, ceea ce nu este mult, nici măcar pentru o casă cu un dormitor. Acest spațiu mic ar suna teoretic ca o casă foarte neprimitoare și îngustă. În realitate, este foarte deschis și are un design interior foarte inteligent.

Prin utilizarea separatoarelor de mobilier în locul pereților efectivi, trecerea de la o cameră la alta este foarte lină. De asemenea, camerele și interconectate și astfel un sentiment de deschidere este ușor creat în tot apartamentul. Ce este mai frumos este coeziunea designului.

Dormitorul este, de asemenea, parțial conectat la restul apartamentului. Coeziunea este dată și de faptul că pereții prezintă aceeași nuanță strălucitoare de bej în toate camerele.

De exemplu, observați cum rafturile deschise și spatele din bucătărie sunt coordonate cu mobilierul din partea opusă. Măsuța mică de luat masa este foarte frumos încorporată în designul acelui perete de depozitare.

De asemenea, podelele colorate întunecate conectează vizual spațiile, contrastând în același timp cu pereții și mobilierul. Nu există multe ferestre în acest apartament, dar, chiar și așa, acest loc se simte luminos și primitor. Este un exemplu foarte frumos de design interior bine echilibrat, perfect adaptat la dimensiunea apartamentului. Este funcțional, dar și frumos