Un impresionant apartament mansardat modern

Arhitecții au proiectat o mansardă modernă, care este excentrică, dar minimalistă, folosind contrastul pentru a conecta și a diferenția zonele spațiului. Această casă spectaculoasă din oraș, spune multe prin liniile sale curate, utilizarea contrastului și accentele culorilor.
La parter au folosit o altă idee minunată de design pentru mansardă – o masă de biliard galben strălucitor pentru a crea un punct focal în cameră, ancorând spațiul. Apoi au folosit culoarea în mod liber, albastru, pentru a conecta zona mesei de biliard la zona de ședere. Zona de relaxare cu ton neutru și covorul maro și alb din piele de vacă oferă o culoare suficientă pentru a se conecta la albastru și galben.
Bucătăria și sala de mese sunt exemple minunate de utilizare a contrastului pentru a distinge spațiul. Elementele mai închise din sufragerie se separă de albul bucătăriei, doar pentru a fi cuplate prin accentele de culoare din ambele spații. Livingul are atât elemente luminate, cât și întunecate, creând o linie directă către bucătărie și sufragerie. Ușile de sticlă din sufragerie se deschid spre o terasă frumoasă, unde continuă contrastul izbitor de lumină și întuneric.
Băile sunt elegante și minime, permițând strălucirea finisajelor de top. Contrastul și petele de culoare conectează aceste camere la restul mansardei. Acest loft modern este o idee de design interior executată bine. Luminile LED și accentele culorilor adaugă caracter și viață spațiului, în timp ce tema contrastului conectează toate zonele într-o casă unificată și orbitoare.