Prima clădire rezidențială din lume care primește certificarea IMMUNE, lansată de dezvoltatorul român Genesis Property

Prima clădire rezidențială din lume care primește certificarea IMMUNE, lansată de dezvoltatorul român Genesis Property
Clădirea rezidențială este a cincea proprietate care este certificată IMMUNE, după clădirea H3 din proiectul de birouri West Gate din București, care se află în portofoliul Genesis Property, două clădiri de birouri și o clădire industrială, tot din Marea Britanie.
Situată în prestigiosul cartier Westminster, One Palace Place are de 35 de apartamente, concierge disponibil 24/7 pentru rezidenți, alături de o sală de teatru cu 312 locuri, un studio cu 120 de locuri, precum și un restaurant și un bar deschis publicului larg.
Căile de intrare și de ieșire ale One Palace Place au fost fie reconfigurate, fie dotate cu sisteme touchless. În același timp, clădirea beneficiază acum de o igienizare îmbunătățită a zonelor de contact și de trecere, cum ar fi intrarea principală, lifturile, scările și mânerele ușilor, în timp ce la intrarea principală și în holurile lifturilor de la fiecare etaj au fost instalate sisteme automate pentru dezinfectarea mâinilor.
IMMUNE se bazează pe o investiție practică în Healthy by Design System (HbDS), care încorporează o rețea de senzori specializați care măsoară parametrii mediului interior, cum ar fi aerul, umiditatea, temperatura sau nivelul de CO2. Datele privind performanța clădirii sunt colectate în timp real, permițând operatorului clădirii să verifice și să ajusteze starea clădirii la un nivel de performanță sustenabil, oferind ocupanților spațiul și încrederea necesară pentru o experiență de viață sănătoasă. Fiecare clădire certificată IMMUNE încorporează tehnologii avansate, echipamente specializate și personal dedicat, un IMMUNE Steward, pentru a gestiona operațiunile și parametrii de sănătate ai clădirii, conform recomandărilor din standard.
Genesis Property este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de pe plan local, care deține și administrează peste 150.000 de mp de spații de birouri în clădirile Novo Park și West Gate Business District din București.
———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.economica.net/prima-cladire-rezidentiala-din-lume-care-primeste-certificarea-immune-lansata-de-dezvoltatorul-roman-genesis-property_537168.html