One United Properties și-a deschis un centru de vânzări pentru toate ansamblurile rezidențiale

One United Properties și-a deschis un centru de vânzări pentru toate ansamblurile rezidențiale
Dezvoltatorul One United are un portofoliu de proiecte rezidențiale cu peste 2.000 de locuințe.
Centrul de vânzări, amenajat de Lemon Interior Design, găzduiește o expoziție de modele arhitecturale la scară, care pot fi accesate și prin intermediul unor prezentări de tip tur virtual. Biroul de vânzari mai are și un perete cu ecrane Samsung, unde potențialii cumpărători vor putea vedea la rezoluție 4K vederile panoramice din proiectele dezvoltatorului, dar și randări de înaltă fidelitate sau soluții de design interior și amenajare.
În prima jumătate a anului, dezvoltatorul a realizat cifră de afaceri consolidată de 434 de milioane de lei, în creștere cu 96% și un profit net de 147,5 milioane de lei, în creștere cu 267% față de aceeași perioadă a anului trecut. Veniturile nete din vânzarea de proprietăți rezidențiale au fost de 108 milioane de lei.
One Floreasca City este construit pe terenu fostei platforme Automatica și cuprinde o componentă rezidențială – One Mircea Eliade, una de birou – One Tower, și una comercială.
One Tower, parte a proiectului One Floreasca City, este amplasat în zona de nord a Bucureștiului și are 16 etaje, cu o suprafață închiriabilă totală de 24.000 mp. Complexul rezidențial One Mircea Eliade este compus din trei blocuri turn, cu 15, respectiv 20 de etaje și totalizează 247 de apartamente.
One United Properties este listată pe Piaţa Principală a Bursei de Valori Bucureşti. Acţiunile companiei au fost listate în data de 12 iulie 2021, în urma unui IPO de succes, pe parcursul căruia compania a atras 260 de milioane de lei pentru continuarea dezvoltărilor atât pe segmentul rezidenţial, cât şi pe cel de birouri.
———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.economica.net/one-united-properties-si-a-deschis-un-centru-de-vanzari-pentru-toate-ansamblurile-rezidentiale_541196.html