Tranzactie imobiliara de 630 mii euro

Tranzactie imobiliara de 630 mii euro
O societate din țară a încheiat o promisiune bilaterală de vânzare-cumpărare pentru un teren cu o suprafață de 1.987 mp, împreună cu hala construită pe acesta.
Suprafața construită este de 2.096 mp, aferenți celor două niveluri ale clădirii.
Promisiunea a fost încheiată la un preț stabilit de 630.000 euro, în regim de T.V.A cu taxare inversă
Vânzătorul este societatea Agroland Business System SA Timișoara.
Fondurile obținute în urma acestei vânzări vor fi folosite pentru achitarea unei părți din creditele contractate de companie.
Terenul și hala sunt pe fosta locație în care compania își avea sediul.

[embedded content]
În cazul în care sunt indeplinite toate condițiile stabilite în promisiune, compania și cumpărătorul se obligă să încheie contractul de vânzare-cumpărare, până cel mai târziu la data de 3 februarie 2022.
Amintim faptul că Agroland Business System SA a deschis un nou magazin la începutul lunii octombrie a acestui an, și anume Agroland Mega Sibiu, continuând astfel procesul de extindere a magazinelor.
Agroland Mega Sibiu (675 mp) a fost cea de-a zecea unitate de acest tip deschisă de companie in 2021, la nivel național, urmând inaugurărilor din afumati" 31609 target="_self">Afumați, Vaslui, Târgu Secuiesc, Sfântu Gheorghe, Craiova, mogosoaia" 31505 target="_self">Mogoșoaia, Bolintin-Vale, Lugoj și Năvodari .
Compania Agroland Business System SA este condusă de directorul general Horia Dan Cardoș, care deține și 76,5% din aceasta. Restul acțiunilor este deținut de persoane fizice (22,2%) și persoane juridice (1,2%).

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.arenaconstruct.ro/tranzactie-imobiliara-de-630-mii-euro/