Apartament elegant la mansardă, cu un interior plin de culoare și grinzi expuse

Apartamentele la mansardă sunt întotdeauna speciale. Beneficiază de o serie de avantaje și caracteristici pe care nu le are niciun alt tip de spațiu. De exemplu, apartamentele la mansardă sunt în mod natural confortabile și primitoare. Acest lucru se datorează acoperișului înclinat, în unele cazuri, existenței grinzilor din lemn expuse și formei și structurii generale a spațiului. Acest spațiu special la mansardă este foarte primitor și frumos. Are un decor interior interesant, cu multă culoare. În mod surprinzător, camerele sunt foarte luminoase.

Ferestrele nu sunt extrem de mari, dar, pe lângă acestea, apartamentul are și luminatoare care lasă să intre multă lumină naturală și să înveselească atmosfera. Confortul acestui spațiu provine și de la pardoselile din lemn care au o textură frumoasă și adaugă căldură oricărui decor. Tavanul înalt este frumos și faptul că are și grinzi de lemn expuse îl face și mai frumos.

Apartamentul are un plan mare deschis, care conține o bucătărie spațioasă, o zonă de living primitoare și o sufragerie. Toate au un spațiu lung și sunt delimitate fără probleme prin coloane și prin utilizarea diferitelor culori. Dormitoarele au palete de culori personalizate și sunt relaxante și elegante. Balcoanele oferă vedere panoramică la zona înconjurătoare și sunt o frumoasă extensie a zonei de living și a dormitorului matrimonial.