Apartament modern are deschidere la un nivel complet nou

Apartamentul Oh! Dessa a fost proiectat de 2Bgroup, care l-a transformat într-un cadru perfect pentru petreceri și divertisment pentru oaspeți. Având o estetică modernă, apartamentul combină dorința proprietarului de a se distra cu un design general confortabil, perfect pentru viața de zi cu zi.

Ceea ce este cu adevărat interesant și neobișnuit la apartament este faptul că există foarte puțini pereți, iar spațiul se bazează pe coloane și separatoare pentru a compartimenta zonele. Zona de lounge și dormitorul matrimonial sunt separate doar de un separator parțial care servește și ca suport TV.

Puteți vedea peretele bibliotecii pe o parte și grupul de lămpi suspendate deasupra, dar patul rămâne ascuns.

Ceea ce nu vedeți din acel unghi este că rafturile de cărți încadrează cele două ferestre. Prin utilizarea acestei strategii, designerii au reușit să păstreze restul pereților dormitorului fără mobilier, creând astfel un aspect deschis.

Corzile au fost folosite pentru a crea artă de perete geometrică. În loc să le ascundă, designerii au ales să le afișeze și să creeze un decor simetric.

Iluminarea subtilă, covorul și acest cadru mare din lemn înmoaie decorul din dormitor, făcându-l mai primitor și confortabil.

Vrei să știi ce reprezintă acel cadru de lemn? Acesta conține dressingul. Este un dulap foarte spațios, cu dulapuri montate pe perete și o insulă în centru și, dacă treci prin el, vei ajunge la baie. Un aspect destul de neobișnuit, dar cu siguranță interesant.

Să ne întoarcem în zona de zi pentru o clipă și să privim în dreapta. Aici veți găsi bucătăria și spațiul de luat masa, așezat pe o platformă ușor ridicată. O singură coloană servește ca o barieră vizuală între funcții.

Betonul robust amestecat cu lemn conferă spațiului de luat masa o senzație casual și modernă, iar lumina suspendată supradimensionată completează imaginea. Masa de mese este perfectă pentru găzduirea de petreceri, dar suficient de mică pentru a nu vă simți copleșitoare în restul timpului.

Rafturile deschise și dulapurile montate pe perete fac ca minimalismul decorului să iasă în evidență, în special din această parte a apartamentului.

Insula de bucătărie servește ca delimitator, dar, în același timp, permite spațiilor să comunice fără probleme. Diferența de nivel a podelei servește și ca separator. Ridicând bucătăria și zonele de luat masa, spațiul de locuit se simte confortabil acolo în centru.

Intrarea este definită de un zid de cărămidă expus. O serie de opere de artă diverse sunt grupate pe acest perete, oferind vizual interesant spațiului.

Amplasat în colț și combinând cărămida și lemnul expus, colțul de lectură se simte foarte confortabil și confortabil. Rafturile scării fac colțul să se simtă și mai relaxat, iar iluminatul cu cabluri suspendate este exact ceea ce avea nevoie acest spațiu.

O baie spațioasă, cu uși de sticlă, a fost concepută pentru a arăta plină de farmec și oarecum comercială. Are o atmosferă specială care pentru o secundă te face să te simți ca și cum ai fi afară într-un pub sau cocktail lounge, care este exact aspectul pe care proprietarul încerca să îl creeze.

Iluminarea elegantă cu accent și accesoriile amplasate strategic înmoaie atmosfera.

O cadă de sticlă transparentă subliniază deschiderea acestui spațiu și a apartamentului în general. Totul a fost atent planificat și rezultatul este un design eclectic, cu influențe industriale și moderne.

Chiar și lavoarele se remarcă, iar peretele de cărămidă văruită din spate este fundalul perfect.