Apartament sculptural din Tel-Aviv reproiectat cu mobilier personalizat

Renovarea acestui apartament de 90 de metri pătrați situat în Tel-Aviv a început în 2013 și a fost finalizată abia în 2015. În acești doi ani, arhitectul Dori Redlich a fost ocupat să adauge propria sa notă elegantă spațiului.

Imaginea de ansamblu este cea a unei case moderne infuzată cu accente frumoase și atemporale și piese de mobilier aparținând diferitelor stiluri și perioade diferite. Zona de living pare să integreze un spațiu ridicat și îngust, asemănător unui balcon. Platforma a fost transformată într-un loc liniștit de relaxare și o zonă de lectură plăcută. O oglindă înaltă la un capăt creează o iluzie optică interesantă.

O canapea neagră confortabilă, cu mult cadru, este plasată în mediul în principal alb. În loc de perdele, ferestrele sunt ascunse în spatele jaluzelelor albe specifice acestei părți a globului. Pardoselile din lemn sunt acoperite cu un covor mare, care se amestecă și se ridică datorită designului său geometric repetitiv și a paletei sale cromatice.

Televizorul este așezat pe o consolă media, orientat spre canapea și între ele este o măsuță de cafea mică, cu un vârf rotund și picioare subțiri care o susțin. Perdelele lungi și albe acoperă întregul perete din stânga, iar grinzile negre și caracteristicile de accent rup continuitatea decorului.

Mobilierul personalizat din acest apartament este extrem de sculptural. În toate camerele pot fi văzute nișe și colțuri sculptate cu forme geometrice neregulate. Designerul s-a jucat cu diverse forme și, de asemenea, cu o paletă limitată, dar sugestivă de culori și materiale.

Bucătăria se deschide spre spațiul de locuit și prezintă aceeași interacțiune frumoasă de elemente alb-negru afișate în volumul adiacent. Un contor negru susținut de o grindă servește ca zonă de pregătire, dar și ca bară. Un set de lămpi pandantive identice creează simetrie deasupra acestuia.

Aparatele sunt încorporate și dulapurile de bucătărie albe sau negre, care au fost proiectate la comandă pentru a se potrivi perfect spațiului și preferințelor clientului. Există o mulțime de spațiu de depozitare în sertarele mari și compartimentele ascunse și nu se trece cu vederea niciun colț.