Apartament simplu și luminos, cu stropi de culoare îndrăznețe

Există o mulțime de strategii pe care le puteți folosi atunci când vă decorați casa. De exemplu, un apartament nu trebuie neapărat să fie mare pentru a arăta spațios și aerisit. De multe ori este legat de culorile pe care le folosiți. Un apartament cu pereți albi, tavane albe și mobilier cu culori luminoase va părea cu siguranță mai spațios decât unul copleșit de culori puternice.

Dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să vă limitați la utilizarea doar a culorilor neutre. Ai putea foarte bine să optezi pentru un fundal alb sau neutru și s-ar putea să ai și mobilier cu aceleași nuanțe. Dar puteți alege, de asemenea, să adăugați stropi de culoare îndrăznețe aici și acolo. Acestea ar împiedica decorul să devină monoton și plictisitor și l-ar face mai dinamic.

Acest apartament, de exemplu, este un exemplu foarte frumos al modului în care stropile de culoare vibrantă pot schimba dramatic decorul. Observați că în bucătărie, de exemplu, pereții și tavanul sunt albi, iar mobilierul este, de asemenea, alb. Detaliile simple schimbă atmosfera. Lampa suspendată este foarte simplă, dar interiorul său roz adaugă dinamism decorului.

Livingul care face parte, de asemenea, din planul de etaj este, de asemenea, decorat foarte simplu. Canapeaua albă este completată de perne cu diferite nuanțe de violet. În dormitor pare să existe un singur punct focal. Întregul decor este alb clar și acest lucru îl face foarte senin și liniștit. Pictura afișată deasupra patului este o piesă de accent foarte drăguță și colorată care iese în evidență frumos.

Dulapul este, de asemenea, o piesă atrăgătoare, care nu s-ar remarca atât de mult dacă ar avea un decor diferit. Aici, însă, culoarea și designul îl fac foarte special. Această strategie a fost utilizată pentru întregul apartament și rezultatul este un decor foarte frumos echilibrat.