Călduroasă și ecologică Braver House din Newton

Dacă în urmă cu mulți ani oamenii erau mulțumiți de niște case mici care le ofereau confortul și condițiile de trai minime, acum cerințele lor sunt mai sofisticate și tendințele sunt de a crea case spațioase. Totuși, preferințele sunt diverse și există oameni care iubesc micile și case calde și altele cărora le plac spațiile de locuit mari și confortabile.

Braver House este o clădire frumoasă, situată în Newton, SUA, care poate satisface cu siguranță diferite gusturi. SsD Architecture a intenționat să creeze o clădire care să maximizeze percepția asupra spațiului interior și să minimizeze aspectul său fizic. Ideea a fost de a proiecta o clădire care aparent nu acoperă prea mult o suprafață, dar poate oferi un interior spațios și confortabil. Există două metode pentru a realiza acest lucru: prin extinderea unui ecran diafan la linia de retragere extinzând teritoriul interior spre exterior și prin deplasarea planului și a secțiunii pentru a capta vederi alungite din interior spre exterior.

Cei care iubesc locurile calde vor fi cu siguranță încântați de această casă. Ferestrele sale din podea până în tavan cresc cantitatea de lumină naturală, iar abundența de alb adaugă mai multă lumină și spațiu. Albul este încă contrastat de culoarea lemnului natural, care este un maro închis. Aici puteți admira rafturile aerisite, unde puteți depune și diverse obiecte, colțul cald de birou sau sala de mese spațioasă, care oferă vederi minunate spre exterior. Această cameră păstrează aceleași nuanțe de alb și maro chiar și pentru masa de luat masa.

Multitudinea ferestrelor de diferite dimensiuni creează un design interesant pentru această clădire și ajută casa să obțină din ce în ce mai multă lumină naturală pentru toate interioarele sale. Casa Braver este, de asemenea, o clădire ecologică excelentă. Mărimea diminuată a casei este cuplată cu un sistem de răcire complet pasiv, o pardoseală încălzită cu energie solară și pereți și acoperiș super izolați. {Găsit pe arcadia și fotografii de Chang Kyun Kim}.