Casă contemporană din Austin de James D LaRue Architecture

Aceasta este o casă de țară atipică situată în Austin, Texas. A fost un proiect dezvoltat de James D LaRue Architecture și are un design foarte atrăgător. Proiectul se numește „Casa pe deal” și numele său reflectă frumusețea împrejurimilor.

Casa are un design contemporan și este o combinație de rustic și modern. Locația este de obicei rurală și totuși designul este mai degrabă urban. Fațada este asimetrică și are un stil mixt. Designul general este cu siguranță contemporan, dar există și elemente rustice integrate în proiect. Intrarea este foarte primitoare. De asemenea, întreaga casă este proaspătă și confortabilă în același timp. Are un atractiv frumos și se integrează frumos în împrejurimi. În interior, are un plan deschis. Camerele sunt spațioase, iar decorul este foarte plăcut.

Toate camerele au vedere minunată la țară. Casa este amplasată de-a lungul unui deal abrupt și acest lucru face ca casa să se simtă confortabilă și privată. Ferestrele sunt mari în toată casa și au vedere la captură și la țară. Decorul interior este simplu și informal, dar elegant. Culorile sunt frumos alese și combinate și există o paletă de culori neutre, completată de detalii și decorațiuni îndrăznețe și atrăgătoare. Proprietatea are, de asemenea, o zonă minunată de relaxare în aer liber și este înconjurată de o vegetație frumoasă.