Casa de observator unic în Japonia

Firma japoneză KINO Architecture a creat această arhitectură minimalistă construită în mod unic, Casa Observatorului Himeji. Situată în prefectura Himeji Hyogo, Japonia, această reședință interesantă are forma și structura inspirată de castelele japoneze din secolul al XVI-lea.

Castelul Himeji a fost modelul clădirii, care este construită cu piatră. Deși există clădiri moderne în oraș, această reședință privată este înconjurată de un „oraș castel” tradițional, cu multe clădiri istorice, case și monumente. Dorințele clientului au fost: să ofere vedere la castelul din apropiere, să ofere spații de birouri și parcare pentru cinci mașini, inclusiv trei oaspeți, precum și să organizeze o mică grădină în care să poată usca rufele și să-l plimbe pe câine.

Această casă unică are trei etaje. La primul etaj puteți găsi un birou, la al doilea sunt trei dormitoare, iar în partea de sus există o fereastră imensă de sufragerie, de unde puteți vedea castelul. Mai mult, această casă se adaptează la împrejurimile sale datorită formei răsucite și eșalonate care reduce orice volum străin care ar împiedica aspectul cartierului.

Casa Observatorului Himeji este o casă uimitoare și unică. Acesta reflectă atașamentul clientului față de Castelul Himeji și oferă un stil de viață interesant.