Casă în Olanda, cu un interior luminos și luminos

Primul lucru pe care cineva îl observă atunci când aruncă o privire mai întâi la această casă este faptul că interiorul este foarte luminos și foarte luminos. Acest lucru se datorează în principal combinației foarte frumoase de alb și lemn. Elementele din lemn sunt în toate camerele și au un finisaj ușor care le permite să interacționeze cu decorul alb foarte frumos și fără a rezulta un amestec contrastant.

Inițial, această frumoasă casă a fost construită în 1760. Pe atunci era o grădină anexă pentru autocar. Mai târziu a fost transformat în casa spațioasă care este astăzi. Au existat o mulțime de caracteristici care erau atunci pentru un motiv important acum. Arhitecții au vrut să facă această casă să pară simplă, aerisită și spațioasă.

Au fost făcute și câteva modificări structurale și de amenajare. De exemplu, grajdul este acum folosit ca cameră de zi, iar ceea ce a fost odinioară camera de prindere este acum holul de la intrare. Casa autocarului a fost, de asemenea, transformată în bucătărie. Structura a trebuit să fie parțial demolată pentru a face loc tuturor modificărilor. Dar acum, după cum puteți vedea, există o legătură puternică între camera de zi și bucătărie. În timpul renovării a fost adăugată și o scară modernă. Exteriorul casei a avut și un aspect actualizat. Este realizat din stuc neted, iar interiorul este realizat în întregime din stejar solid.