Dream Residence în Indonezia

Există locuri și spații de care te îndrăgostești chiar și la prima vedere. Alam Sutra Residence este un astfel de loc. Situată în Tangerang, Indonezia, această casă face parte dintr-o zonă rezidențială dezvoltată. Constituie amestecul perfect de atingere tropicală modernă și concept urban. Proiectul a fost realizat în 2010 de Wahana Cipta Selaras.

Partea principală a interiorului a fost construită ca un spațiu deschis, cu living, sufragerie, cămară și chiar bucătărie separată printr-o mică partiție. Etajul mezanin este cel care creează un spațiu mai informal, diferit de zona de living. Există o continuitate evidentă între living și zona de studiu, scările fiind elementul care leagă etajele. O altă parte integrantă a casei principale este reprezentată de peisaj, reședința fiind orientată spre exterior și spre patio.

Atât din exterior, cât și din interior, această casă pare a fi cel mai bun exemplu de loc minunat care ne face să apreciem încă o dată frumusețea și eleganța, calitatea înaltă și bunul gust, modernitatea și simplitatea în același timp.

Mediul înconjurător este ideal, totul se potrivește perfect cu casa, atât cu exteriorul, cât și cu interiorul. Piesele de mobilier sunt moderne și confortabile, culorile sunt plăcute, iar obiectele decorative sunt partea care completează întreaga imagine. Fiecare lucru mic este modern, atractiv și atât de primitor, încât oricine s-ar simți în largul său în această casă unică, în această lume specială.