Grădinile Queens Gate, apartamentul situat în South Kensington

Situat la parter, această proprietate care este unul dintre cele mai bune apartamente din Londra de vânzare este un apartament cu două dormitoare, care a fost recondiționat recent la un standard excelent, împreună cu cele mai moderne accesorii, locația fiind în fermecătoarea piață de grădină. Sala de recepție este fabuloasă, împreună cu o bucătărie minunat proiectată, cu lucrări din lemn. Locul are o conectivitate excelentă și are alte magazine și facilități care înconjoară apartamentul.

Este un loc relativ spațios, chiar dacă o parte din cameră ar putea fi puțin mai mare. Totuși, nu este un defect. Per total, apartamentul are un aspect foarte primitor, cu acele canapele confortabile și perne confortabile. Culorile sunt, de asemenea, un factor în această ecuație. Bejul este în general un ton moale și o culoare relaxantă. Atunci când este combinat cu tonuri de maro, rezultatul este aproape întotdeauna elegant și frumos. Ambele sunt tonuri calde, deci aspectul confortabil și primitor.

Livingul este decorat foarte frumos. Există mult spațiu de ședere pentru toți oaspeții sau prietenii care ar putea veni. Și în aceste situații, sufrageria este de obicei locul în care toată lumea se adună pentru a discuta și a petrece ceva timp împreună. Dormitorul arată deosebit de confortabil și simplu. Patul este într-adevăr singura piesă de mobilier vizibilă acolo. Bucătăria și baia par puțin cam mici, dar nu prea aglomerate.