Locuință / Muncă – Apartament renovat de 3six0 Architecture

Architecții de la 3six0 au transformat recent un loft într-o zonă live / de lucru pentru clienții lor, un artist și soțul ei. Situat în Providence, Rhode Island, acest loft unic este locul minunat pentru a crea lucruri minunate.

Provocarea acestei case a fost de a crea două spații diferite, păstrând în același timp designul în întregul spațiu. Există spații și duplicate separate; o cameră de soare, intrare și încăpere utilitară care au acces egal. Pentru a îndeplini cerințele clientului, arhitecții au trebuit să împartă spațiul. Pentru ca acest lucru să se întâmple, au folosit fiecare geometrie trapezoidală a spațiului, unghiurilor și coloanelor situate incomod pentru a impune o împărțire a locului.

Luând în considerare ceea ce le place ambilor proprietari, 3six0 a dezvoltat două personaje arhitecturale, „cloud” și „stack”. „Norul” plutește, crește din tavan, în timp ce „stiva” este foarte construită. Deși aceste două personaje sunt plasate pe fiecare dintre părțile clientului lor, ele nu sunt într-adevăr izolate una de cealaltă.

Mansarda are pereți albi și podele luminoase care fac spațiul să se simtă mare și aerisit. Casa este foarte modernă, cu o mulțime de detalii frumoase, precum corpurile de iluminat, dar are și un aspect industrial datorită țevilor care traversează tavanul.

Acest loft contemporan nu este doar funcțional, dar este și frumos. Este atât o casă, cât și un birou în același timp, un loc minunat pentru a locui.