Un loft din New York unde munca și divertismentul se întâlnesc într-un design elegant și contemporan

Situat în New York, SUA, acest frumos apartament la mansardă aparține unui domn european care dorea un pied-a-terre în acea zonă. Apartamentul devine casa lui numai în toamnă. El a cerut studiului de design din New York Inc Architecture and Design pentru ajutor cu interiorul. Astfel, apartamentul a devenit proiectul Laight Loft. Clientul a dorit ca acest loft să fie un loc atât pentru muncă, cât și pentru divertisment.

Transformarea apartamentului a fost o provocare, dar destul de ușoară, dat fiind faptul că clientul nu a avut nicio cerere extraordinară, specifică. Finalizată în 2006, transformarea a costat 2.200.000 de dolari. Acum are un interior contemporan și, după cum a cerut clientul, combină spațiile de lucru cu zonele de divertisment. Proprietarul său își poate petrece acum toamna aici bucurându-se de timp cu prietenii și familia și având grijă de afaceri, toate în același loc.

Loftul a fost organizat în funcție de funcții. Are o suită privată, o zonă de divertisment și două dormitoare pentru oaspeți. Aceasta înseamnă că, chiar dacă toate aceste funcții pot fi găsite în același apartament, acestea sunt împărțite și separate inteligent. Tranziția dintre aceste spații este destul de interesantă și anumite obiecte pot fi privite din perspective diferite, în funcție de locul în care stai.

Materialele utilizate pentru proiect includ calcar, mahon, frunze de aur, marmură albă, bronz și oțel inoxidabil. Combinate, ele creează un decor contemporan. Mobilierul include antichități colectate din întreaga lume. Lucrările îndrăznețe și colorate creează puncte focale interesante în camere, aducând în același timp culoarea în mix.