Afaceri și profit în creștere pentru Forty Management, care începe în 2022 construcția proiectului cu plajă și piscină din București

Afaceri și profit în creștere pentru Forty Management, care începe în 2022 construcția proiectului cu plajă și piscină din București
Afacerile și profitul dezvoltatorului imobiliar Forty Management au crescut în primele nouă luni din acest an, după ce a vândut şi pre-vândut 209 de apartamente și 222 de locuri de parcare.
„Marja netă din vânzările de proprietăţi rezidenţiale a atins 36,18% în T3 2021, în timp ce indicatorul loan to value a scăzut la jumătate, până la 22,64% la 30 septembrie 2021. Vânzările au înregistrat creșteri, am vândut integral Central District 4 Elemente și 90% din Central District Viitorului 134, cu nouă luni înainte de finalizarea acestui proiect. Faptul că proiectul nostru major, Central District Lagoon City, a intrat în linie dreaptă, se­tează premise excelente pentru o performanţă ridicată în anii următori“, spune Gabriel Voinea, CFO al Forty Management.
Compania va da drumul lucrărilor de construcție la proiectul Central District Lagoon. Proiectul va fi o dezvoltare mixtă de mari dimensiuni, având o componentă rezidențială cu 530 de apartamente, o clădire de birouri de 8.000 mp suprafață închiriabilă, 6.500 mp de spații comerciale, dar și o componentă hotelieră, cu 260 de camere. Toate vor fi construite în jurul unei lagune de 20.000 mp, implementată pe baza unei licențe exclusive Crystal Lagoons.
„Urmează Central District Lagoon City, primul proiect de reconversie urbană carbon neutral din Europa de Est, al cărui concept l-am finalizat, urmând ca anul viitor să demarăm lucrările de construcție. Un alt proiect de excepție pe care îl pregătim este Central District Royal Suites, un turn de 122 m înălțime cu locuințe exclusiviste, ce va fi primul proiect imobiliar din București cu galerie de artă publică, fațade ventilate din panouri solare și o vedere neîntreruptă de 270 de grade pentru fiecare apartament”, spune Lucian Azoiței, CEO Forty Management.
Forty Management are în portofoliu terenuri cu o suprafaţă totală de 43.000 mp, pe care preconizează dezvoltarea de noi proiecte rezidențiale cu o suprafață de peste 138.000 mp și o valoare de piață ce depășește 310 milioane euro. Noile proiectele se află în proces de obţinere a autorizaţiei de construcţie.
Portofoliul companiei include proiectele Central District Cuza 99, Central District 4 Elemente, Central District Viitorului 134, Central District Lagoon City și Central District Royal Suites, proiecte finalizate și în curs de dezvoltare.
Compania a fost fondată de Lucian Azoiței și Tudor Bădițescu. În prezent, familia Azoiței deține acțiuni în valoare de 88,5% și Tudor Bădițescu, 11,5 %.

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.economica.net/afaceri-si-profit-in-crestere-pentru-forty-management-care-incepe-in-2022-constructia-proiectului-cu-plaja-si-piscina-din-bucuresti_545290.html