FORTIM a asistat start up-ul de inovație Bob Concierge în procesul de relocare în clădirea One North Gate Pipera

FORTIM a asistat start up-ul de inovație Bob Concierge în procesul de relocare în clădirea One North Gate Pipera
Necesitatea relocării birourilor Bob Concierge vine în contextul dezvoltării business-ului și expansiunii echipei, ceea ce a necesitat un spațiu mai mare pentru desfășurarea activității. Bob Concierge, startup-ul românesc, cu capitalul investit de grupul investițional american NCH Capital, a lansat în 2019 rețeaua de automatele inteligente, amplasate în scările de bloc sau în lobby-urile companiilor. FORTIM a coordonat procesul de relocare, de la consultanță și identificarea celor mai bune oportunități pe segmentul de birouri, până la finalizarea contractului de închiriere a noului spațiu.
“2021 a fost un an efervescent pe piața închirierilor și al relocărilor de birouri, menținându-ne estimarea de creștere a pieței cu 15-20% până la finalul anului față de anul trecut. În plus, calitatea de Green Office a noilor birouri, certificarea Breeam, eficiența energetică și standardele moderne de amenajare a spațiului se pliază nevoilor unei companii în plină dezvoltare, cum este Bob Concierge, care pune accent pe inovație, flexibilitate și eficientizare”, a declarat Nicolae Ciobanu, Managing Partner – Head of Advisory FORTIM.
“Birourile din clădirea One North Gate Pipera au corespuns cel mai bine cerințelor noastre. Ne-am dorit să oferim angajaților un spațiu de lucru modern, confortabil și să ne asigurăm că în interiorul lui putem lucra eficient și dezvolta rapid businessul. Noul nostru sediu va avea o mai bună vizibilitate, fiind într-o zonă ușor accesibilă și bine conectată la mediul de business din capitală”, a declarat Mihail Gîrneţ, CEO Bob Concierge.
Tranzacția vine după ce la începutul acestei luni Fortim a asistat Grohe România în procesul de relocare în clădirea Millo Offices, încadrată în clasa A, unde a ocupat 520 mp. Această nouă tranzacție confirmă faptul că, în procesul de relocare, companiile se aliniază standardelor moderne de sustenabilitate, optând pentru birouri spațioase și cu un nivel ridicat de eficiență energetică.
În ceea ce privește disponibilitatea birourilor moderne, studiile Fortim indică un stoc total de 3,85 milioane mp în Q3 2021, urmând ca acesta să crească la 4 milioane de mp în 2022, odată cu livrarea de dezvoltatori a noilor proiecte. Valoarea medie pentru chiria „prime” se menţine constantă la valoarea de 18,5-19 euro/mp/lună.
Despre Fortim: Fortim Trusted Advisors este o companie de consultanță, membră al Alianței BNP Paribas Real Estate în România. Având sediul în București și două filiale în Cluj-Napoca și Târgu Mureș, compania acoperă toate liniile din ciclul de viață al proprietății: consultanță, evaluare, management imobiliar și management de proiect, tranzacție.
———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.economica.net/fortim-a-asistat-start-up-ul-de-inovatie-bob-concierge-in-procesul-de-relocare-in-cladirea-one-north-gate-pipera_545831.html