Prime Kapital deschide centrul comercial din Bârlad pe 30 noiembrie

Prime Kapital deschide centrul comercial din Bârlad pe 30 noiembrie
Printre chiriașii proiectului de retail se numără Carrefour Hypermarket, primul magazin din județul Vaslui, Hervis, Sinsay, C&A, Jysk, Noriel, Takko, Sportisimo,  New Yorker, CCC, Pepco, Deichmann, Flanco, KFC, Spartan, Mesopotamia, Agroland și multe altele. Centrul comercial are o suprafață închiriabilă de 26.800 de mp, iar 40% este deținut de partenerul sud-african al Prime Kapital, MAS RE.
Luna aceasta sau în decembrie urmează să mai fie deschis și centrul comercial Prahova Value Centre, după o investiție de 32 de milioane de euro.
Trei malluri și o extinsie puse în așteptare de Prime Kapital
Construcția a trei proeite a fost pusă pe lista de așteptare de către asocierea dintre Prime Kapital (PK) și MAS RE, al cărei acționar majoritar este PK. Lucările de construcție la mallul din Alba Iulia au fost amânate pentru luna aceasta, datorită întârzierilor legate de autorizări, în timp ce construcția mallului din Pitești este încă neplanificată din cauza unei încălcări a contractului de una dintre părțile vânzătoare a terenului, a anunțat compania în raportul financiar pe anul 2021, care s-a încheiat la 30 iunie. Tot amânată a fost și construcția Moldova Mall din Iași, care este preconizată a fi demarată în noiembrie 2022, dar și extinderea de la Militari Shopping Center din București. Amânat a fost și parcul de retail de la Adjud.

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.economica.net/prime-kapital-deschide-centrul-comercial-din-barlad-pe-30-noiembrie_545278.html