Prime Kapital deschide Prahova Value Centre din Ploiești, lângă care va construi 500 de apartamente

Prime Kapital deschide Prahova Value Centre din Ploiești, lângă care va construi 500 de apartamente
Prahova Value Centre își va deschide porțile pentru ploieșteni începând cu 3 decembrie. Cu o suprafață închiriabilă de circa 21.000 de mp, centrul comercial include un hipermarket Carrefour, o galerie comercială, dar și magazine de tip strip mall.
Componenta rezidenţială a proiectului, Pleiades Residence, va fi dezvoltată în jurul unui concept integrat cu zona comercială. Cumpărătorii vor putea alege dintre 17 opțiuni de compartimentare, în studiouri duble și apartamente cu 2, 3 și 4 camere, precum și penthouse-uri duplex, care vor oferi vederi incredibile asupra orașului și împrejurimilor. Bugetul pentru construcția ansamblului rezidențial este de peste 33 de milioane de euro.
Economica.net a anunțat că Prime Kapital se va extinde pe segmentul rezidențial cu un proiect la Ploiești, dar și la Timișoara. 
Recent, dezvoltatorul a deschis și un parc de retail la Bârlad. 
Trei malluri și o extinsie puse în așteptare de Prime Kapital
Construcția a trei proiecte a fost pusă pe lista de așteptare de către asocierea dintre Prime Kapital (PK) și MAS RE, al cărei acționar majoritar este PK. Lucările de construcție la mallul din Alba Iulia au fost amânate pentru luna aceasta, datorită întârzierilor legate de autorizări, în timp ce construcția mallului din Pitești este încă neplanificată din cauza unei încălcări a contractului de una dintre părțile vânzătoare a terenului, a anunțat compania în raportul financiar pe anul 2021, care s-a încheiat la 30 iunie. Tot amânată a fost și construcția Moldova Mall din Iași, care este preconizată a fi demarată în noiembrie 2022, dar și extinderea de la Militari Shopping Center din București. Amânat a fost și parcul de retail de la Adjud.
———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.economica.net/prime-kapital-deschide-prahova-value-centre-din-ploiesti-langa-care-va-construi-500-de-apartamente_546199.html