Cristi Moga preia poziția de Head of Capital Markets al firmei Cushman & Wakefield Echinox

Cristi Moga preia poziția de Head of Capital Markets al firmei Cushman & Wakefield Echinox

Cristi s-a alăturat echipei Cushman & Wakefield Echinox în octombrie 2015, iar din anul 2018 a fost promovat ca Head of Research. El a fost implicat în realizarea de analize și studii de piață în toate segmentele pieței imobiliare, respectiv rezidențial, retail, birouri, industrial și hotelier. În cei șase ani în care a lucrat în departamentul de research, Cristi a realizat peste 80 de studii personalizate, oferind soluții pentru proiecte de dezvoltare și de investiții cu o valoare cumulată de peste 2 miliarde de euro.
„Sunt încântat că mi s-a încredințat oportunitatea de a conduce departamentul de Capital Markets și am încredere că experiența ultimilor ani reprezintă o bază solidă pentru noul meu rol. Implicarea în proiecte variate și complexe m-a ajutat să analizez și să înteleg activele imobiliare din perspectiva tuturor părților implicate și a întregului ciclu de dezvoltare, operare și tranzacționare”, spune Cristi Moga.
Anterior venirii sale în echipa Cushman & Wakefield Echinox, Cristi a lucrat timp de aproape 10 ani ca jurnalist pentru Ziarul Financiar, unde a acoperit domeniul imobiliar și piața avocaturii de business, realizând de-a lungul timpului peste 5.000 de articole.
Departamentul de Capital Markets al Cushman & Wakefield Echinox a fost implicat în ultimii cinci ani în tranzacții cu o valoare cumulată de peste 600 de milioane de euro, acoperind toate segmentele pieței imobiliare. În prezent, compania gestionează mandate exclusive şi co-exclusive de vânzare a unor proprietăţi cu o valoare de piaţă de peste 100 de milioane de euro.
———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.economica.net/cristi-moga-preia-pozitia-de-head-of-capital-markets-al-firmei-cushman-wakefield-echinox_547449.html