Frații Ghiță, cunoscuți pentru mașinile de lux pe care le conduc, construiesc un proiect rezidențial cu peste 200 de apartamente în București

Frații Ghiță, cunoscuți pentru mașinile de lux pe care le conduc, construiesc un proiect rezidențial cu peste 200 de apartamente în București
Frații Răzvan și Bogdan Ghiță sunt cunoscuți și ca „frații KID” și pentru mașinile de lux pe care le conduc. Compania celor doi lansează proiectul imobiliar Yacht KID, situat în zona de nord a Bucureștiului, pe malul Lacului Tei. Peste 200 de apartamente vor fi construite, acesta fiind și cel mai mare proiect imobiliar dezvoltat de cei doi frați în Capitală. Investiția se ridică la 35 de milioane de euro, iar la construcție va fi folosită o tehnologie brevetată de companie.
KID Tehnology prevede folosirea pereților prefabricați cu fațade ventilate cu tehnoogii inteligente de sigilare și etanșeizare, soluții furnizate în regim de exclusivitate prin compania germană ISO-Chemie. Pereții sunt prefabricați complet în România, cu elemente inovatoare de termoizolație, sigilare, etanșeizare, fonoizolație și antiefracție.
Compania spune că această tehnologie oferă clădirii eficiență energetică sporită, costuri reduse pentru încălzire și răcire a apartamentelor, izolare termică și fonică excelente, protecție la foc și împotriva condensului, totul cu impact minim asupra mediului și respectarea normelor nZEB (nearly Zero-Energy Building, clădire cu consum de energie aproape zero).
Elementele decorative pentru intradosul balcoanelor sunt realizate din materiale compozite avansate utilizate la fabricarea yachturilor, o abordare unică pe piața din România și, totodată, un element-marcă și pentru viitoarele dezvoltări ale grupului.
„Lucrăm de mai bine de șase ani la această tehnologie inteligentă. Avem încredere în soluțiile de ultimă generație pe care vrem să le aplicăm în dezvoltările noastre, astfel încât să aducem pe piața din România clădiri eficiente, care nu afectează mediul și care oferă spații de locuit cu multiple avantaje, de la o reducere a costurilor facturilor, până la siguranță maximă pentru locuitori și calitate superioară a mediului de trai. Lucrăm în regim de exclusivitate si parteneriat cu branduri mondiale de top, dintre care amintim pe germanii de la ISO-Chemie, Freyrom sau Equitone”, declară Bogdan Ghiță, cofondator al grupului de firme KID.

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.economica.net/fratii-ghita-cunoscuti-pentru-masinile-de-lux-pe-care-le-conduc-construiesc-un-proiect-rezidential-cu-peste-200-de-apartamente-in-bucuresti_547943.html