Akcent Development anunță o investiție de 75 de milioane de euro în 800 de apartamente în nordul Bucureștiului

Akcent Development anunță o investiție de 75 de milioane de euro în 800 de apartamente în nordul Bucureștiului
Proiectul Akcent City va fi construit în cartierul Bucureștii Noi din sectorul 1, în apropierea podului Constanța, acolo unde compania are un teren de 20.000 de mp. Vor fi construite 810 noi apartamente în blocuri înalte de zece etaje.
„Investiția de 75 milioane de euro este doar o parte a planurilor pe care le avem în viitorul apropiat. Credem în zona Bucureștii Noi, unde se prefigurează ca un nou pol de dezvoltare imobiliară, cu funcționalități mixte, respectiv rezidențial, birouri, retail”, spune Laurenţiu Afrasine, CEO Akcent Development.
În prezent, dezvoltatorul demolează construcțiile de pe teren, iar construcția proiectului este programată să înceapă în luna ianuarie a anului viitor.
Akcent Development a construit circa 7.500 de apartamente în București, dintre care peste 3.000 de apartamente în proiecte precum Cloud 9, 21 Residence sau 20 Residence. Alte două proiecte rezidenţiale urmează a fi dezvoltate în zona de nord a Bucureştiului. Pe segmentul de birouri, compania s-a concentrat pe proiecte boutique, precum Mendeleev Office 5, Eminescu Offices, Rosetti Tower şi Oscar One.

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.economica.net/akcent-development-anunta-o-investitie-de-75-de-milioane-de-euro-in-800-de-apartamente-in-nordul-bucurestiului_548687.html