Dezvoltatorul Impact vrea să-și majoreze capitalul social cu cel mult 245 de milioane de lei printr-un plasament privat

Dezvoltatorul Impact vrea să-și majoreze capitalul social cu cel mult 245 de milioane de lei printr-un plasament privat
Impact va oferi printr-un plasament un număr maxim de 350 de milioane de acțiuni, la un preț de ofertă egal cu 0,70 lei pe acțiune. Plasamentul Privat se va adresa investitorilor calificati, precum si unui numar maxim de 150 persoane fizice sau juridice, inclusiv actionari existenti, iar perioada de subscriere va fi între 4 și 21 ianuarie 2022.
„În urma derulării și finalizarii plasamentului privat, Consiliul de Administrație va emite o decizie prin care va constata numărul de acțiuni efectiv subscrise în cadrul Plasamentului Privat și va aproba modificarea capitalului social și a actului constitutiv al Societății în mod corespunzător”, se mai arată în anunțul companiei.
Noua emisiune de majorare de capital social are ca scop susținerea strategiei de dezvoltare a companiei pe următorii șase ani, ce vizează dezvoltarea de construcții rezidențiale de 1,25 milioane mp, cu o valoare de piață estimată la 1,4 miliarde de euro.
Compania are în plan construcția a circa 7.800 de noi locuințe pe terenurile pe care deja le deține, potrivit potrivit strategiei de dezvoltare pentru 2022-2027 consultată de Economica.net. Alte circa 4.500 de locuințe ar putea fi construite pe terenuri pe care dezvoltatorul le-a identificat, dar nu le-a achiziționat încă.
———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.economica.net/dezvoltatorul-impact-vrea-sa-si-majoreze-capitalul-social-cu-cel-mult-245-de-milioane-de-lei-printr-un-plasament-privat_551828.html