Vlad Săftoiu a fost promovat Head of Research în cadrul Cushman & Wakefield Echinox

Vlad Săftoiu a fost promovat Head of Research în cadrul Cushman & Wakefield Echinox

Vlad lucrează în cadrul Cushman & Wakefield Echinox din septembrie 2017, în martie 2019 fiind numit Research Analyst. Cu o pregătire academică internaţională, licențiat în Relaţii Internaţionale la University of Essex și absolvent al unui Master ȋn Securitate Internaţională, ȋn cadrul University of Warwick, Marea Britanie, Vlad a avut o contribuţie importantă la studiile şi rapoartele realizate de companie în ultimii patru ani.
„Această promovare mă onorează și mă responsabilizează suplimentar în sensul continuării obținerii acelorași rezultate bune pe care departamentul de Research le-a reușit în ultimii ani. Consider că experiența și cunoștințele acumulate despre piața imobiliară în tot ansamblul ei vor fi esențiale pentru noua poziție pe care o voi ocupa, poziție din care sunt încrezător că, alături de colegii mei, voi putea menține standardul ridicat al produselor de Research pe care le-am livrat în ultimii ani”, spune Vlad Săftoiu, Head of Research, Cushman & Wakefield Echinox.
Departamentul de Research urmăreşte evoluţia pieţei de real estate, interpretează evenimentele importante şi anticipează tendinţele din domeniu. Nivelul de acurateţe şi profunzimea unui studiu – datele elementare de piaţă (chiriile, randamentele, stocul sau volumul de tranzacţii), alături de indicatorii macroeconomici şi demografici, sunt esenţiale şi pot face diferenţa ȋn procesul de fundamentare a unei investiții imobiliare. Echipa oferă un real suport atât pentru parteneri – investitori, dezvoltatori, chiriaşi, cât şi pentru celelalte departamente ale companiei.
Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanţă imobiliară de top pe piaţa locală, activând ȋn toate segmentele pieţei imobiliare. Departamentul de Research a realizat ȋn ultimii trei ani peste 40 de rapoarte personalizate pentru investitori locali şi internaţionali, bănci şi instituţii europene.

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.economica.net/vlad-saftoiu-a-fost-promovat-head-of-research-in-cadrul-cushman-wakefield-echinox_553367.html