Dezvoltatorul Speedwell a cumpărat 5,6 ha de teren pe malul lacului Grivița, unde are în plan construcția de case și blocuri cu 50 de milioane de euro

Dezvoltatorul Speedwell a cumpărat 5,6 ha de teren pe malul lacului Grivița, unde are în plan construcția de case și blocuri cu 50 de milioane de euro
Speedwell a cumpărat un teren de 5,6 ha pe malul lacului Grivița, unde va construi un proeict rezidențial cu 360 de case și apartamente. Investiția totală se ridică la 50 de milioane de euro, potrivit informațiilor solicitate de Economica.net.

Recent, dezvoltatorul a anunțat semnarea unui antecontract pentru achiziția a 9 ha din plaftorma Griro.
Terenul se află pe strada Fabrica de Caramidă, la 10 minute de mers pe jos de stația de metrou Laminorului. În zonă mai construiește locuințe dezvoltatorul AFI Europe, iar Cordia a cumpărat în 2019 două terenuri cu un total de 3,3 ha, unde are în plan construcția de apartamente.
THE MEADOWS, așa cum a fost numit proiectul,  va oferi un mix de townhouse-uri, clădiri de apartamente cu regim de înălțime P+3, și va fi dezvoltat în patru faze. Vânzările pentru prima fază, care cuprinde 15 case, vor fi lansate în trimestrul III din acest an. 
„Suntem încântați să introducem acest nou concept pe piața rezidențială. THE MEADOWS este reunește teme recurente pe care le regăsim în toate proiectele noastre: standarde ridicate de calitate a vieții, echilibrul dintre viața personală și cea profesională, sustenabilitate și arhitectură de ultimă generație. Toate aceste elemente sunt sporite de o locație unică, pe malul lacului Grivița, un loc ideal pentru formarea unei noi comunități care se va alătura celei existente”, spune Jan Demeyere, arhitect și cofondator Speedwell.
Speedwell are un portofoliu semnificativ de proiecte în România, incluzând Record Park  în Cluj-Napoca,  Triama Residence,  The IVY,  MIRO  și  SpacePlus în București,  Paltim în Timișoara și  Riverside City în Râmnicu-Vâlcea.

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.economica.net/dezvoltatorul-speedwell-a-cumparat-56-ha-de-teren-pe-malul-lacului-grivita-unde-are-in-plan-constructia-de-case-si-blocuri-cu-50-de-milioane-de-euro_553568.html