Compania imobiliară Nordis Group a vândut anul trecut peste 700 de unități, pentru suma de 400 de milioane de lei

Compania imobiliară Nordis Group a vândut anul trecut peste 700 de unități, pentru suma de 400 de milioane de lei
Compania a vândut anul trecut peste 700 de unități la mare, la munte și în București, dintre care 571 de proprietăți numai pe litoral. În etapa 2 a ansamblului Nordis Mamaia au fost deja vândute 258 de unități din luna august până în decembrie.
Firma are patru șantiere în lucru, iar interesul pentru o proprietate premium în crește tot mai mult pe măsură ce dezvoltatorul este tot mai aproape de primele livrări de anul acesta.
Potrivit companiei, proprietățile premium sunt o variantă de investiție preferată de românii cu bani, iar cifrele o demonstrează: cea mai mare investiție a unui singur client al firmei realizată în 2021 depășește 6 milioane de lei.
De altfel, aproape toți clienții Nordis sunt familiarizați cu beneficiile de a deține proprietăți imobiliare. Un procent de 86% dintre aceștia mai au și alte investiții imobiliare, iar 53% dintre ei dețin o altă locuință de vacanță, precizează compania.
”Privind cifrele de anul trecut, constat că ne aflăm într-unul dintre cele mai bune momente al pieței imobiliare premium din România, iar trendul este ascendent. Ne bucură interesul tot mai crescut al românilor pentru investiții pe termen lung alături de Nordis. Stațiunile turistice din țară sunt în continuare cele mai căutate, iar noua lege privind aplicarea cotei reduse de TVA de 5% pentru locuințe este o oportunitate pe care mulți români o așteptau pentru a cumpăra un apartament. Încă din primele zile ale anului am fost asaltați de cereri pentru o proprietate la mare sau la munte, ce se încadrează în noul plafon”, declară Florin Poștoacă, Sales Manager Nordis Group.
Despre Nordis Group
Nordis Group reprezintă un grup de firme fondat în România, cu capital 100% românesc, specializat în dezvoltarea imobilelor și ansamblurilor premium. Grupul de firme Nordis este format din 7 entități: Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Architecture, Nordis Hotels, Nobileo (membru Nordis Group), Nordis Travel și Nordis Property Management.
———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.economica.net/compania-imobiliara-nordis-group-a-vandut-anul-trecut-peste-700-de-unitati-pentru-suma-de-400-de-milioane-de-lei_554019.html