Booking Holdings pariază pe România și închiriază 8.000 de mp de birouri în București, în proiectul U Center din zona Tineretului

Booking Holdings pariază pe România și închiriază 8.000 de mp de birouri în București, în proiectul U Center din zona Tineretului
Centrul Booking din U Center va fi un hub pentru forța de muncă specializată și înalt calificată, cele mai bune practici din industrie, dezvoltare de software și oportunități de colaborare pentru funcțiunile Cybersecurity, IT și Finanțe ale Booking Holdings și diverselor sale  branduri și divizii de business inclusiv Booking.com,, Priceline, Agoda, KAYAK, OpenTable și Rentalcars.com.
Odată cu semnarea acestei tranzacții, spațiile de birouri din prima fază a U•Center, în suprafață totală închiriabilă de peste 32.000 de mp, sunt închiriate în proporție de 100%.
Tranzacția Booking, cea mai mare de anul aceasta
„Această tranzacție va genera câteva sute de noi locuri de muncă de calitate în București și suntem nu doar mândri că am contribuit la realizarea acesteia, ci și încrezători în piața locală de birouri, care atrage din ce în ce mai multe companii Fortune 500, fapt ce plasează România la același nivel cu piețele mai mature din regiunea CEE”, explică Alina Calciu, Head of Advisory & Transaction Services | Occupier CBRE România.
Prima fază a proiectului office U•Center a fost finalizată în trimestrul al treilea al anului 2021, iar lucrările la cea de-a doua fază a proiectului de birouri au fost demarate în a doua jumătate a anului 2021. Cele două faze ale U•Center au în total o suprafață închiriabilă de de 63.000 de mp de spații de birouri, inclusiv o componentă de retail la parterul clădirilor.
Forte Partners, fondat în 2014, este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari de pe piață. Compania a dezvoltat până în prezent un portofoliu de proiecte în valoare de peste 450 de milioane de euro, atât în sectorul de birouri, cât și în cel rezidențial. Alte proiecte în valoare de 100 de milioane de euro sunt planificate pentru lansare în 2022.
Booking Holdings este liderul mondial în călătorii online și servicii asociate oferite consumatorilor și partenerilor locali în mai mult de 220 de țări și teritorii prin intermediul a șase branduri primare orientate către consumator: Booking.com, Priceline, Agoda, Rentalcars.com, KAYAK și OpenTable, aducând valoare crescută consumatorilor și partenerilor din toată lumea. Misiunea Booking Holdings este de a face mai ușor pentru oricine să descopere lumea.
———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.economica.net/booking-holdings-pariaza-pe-romania-si-inchiriaza-8-000-de-mp-de-birouri-in-bucuresti-in-proiectul-u-center-din-zona-tineretului_558581.html