Dezvoltatorul Cosmopolis are un nou CEO și un buget de investiții de peste 30 de milioane de euro pentru 500 de apartamente și un strip mall

Dezvoltatorul Cosmopolis are un nou CEO și un buget de investiții de peste 30 de milioane de euro pentru 500 de apartamente și un strip mall
Ozan Tuncer preia funcția de CEO al Opus Land Development de la Ahmet Buyukhanli, care rămâne acționarul principal al dezvoltatorului, a anunțat compania într-un comunicat de presă.
Ozan Tuncer este absolvent al Facultății de Economie. El și-a început cariera profesională în anul 2000 în Meteksan Sistem, o companie din grupul Bilkent Holding. Meteksan a fost principalul integrator IT din Turcia, activ în principal în industriile de apărare, educație și financiare. În 2005 a fost numit director financiar al Meteksan România pentru prima activitate a grupului în străinătate. În 2009 s-a alăturat Synergy Construct, un antreprenor general de top din România, activ în proiecte rezidențiale, comerciale și industriale. A deținut funcția de Chief Financial Officer al Synergy până în 2012, când s-a alăturat Opus Land Development în calitate de CFO.
“După 14 ani de când am pus bazele acestei comunități unice în România, Cosmopolis trece într-o nouă etapă de dezvoltare. Am depășit pragul de 14.000 de rezidenți, suntem prima opțiune în materie de locuințe noi în nordul Capitalei, iar toți acești ani de dezvoltare susținută au dovedit că ne concentrăm pe vânzarea unui stil de viață, nu doar metri pătrați. Ozan Tuncer este alături de noi de aproape 10 ani, îndeplinind cu succes rolul de Chief Financial Officer. Am încredere că este cea mai potrivită persoană să preia rolul de CEO și să ducă mai departe planurile de dezvoltare ale Cosmopolis, păstrând viziunea și misiunea Cosmopolis,” spune Ahmet Buyukhanli, acționarul principal al Opus Land Development.
Investiții de peste 30 de milioane de euro în Cosmopolis în 2022
Pentru acest an compania a bugetat investiții de peste 30 milioane de euro în construcția a cel puțin 500 de noi apartamente, dar și a unui nou strip mall și extinderea infrastructurii rutiere.
La finele acestui an, Cosmopolis va avea peste 5.000 locuințe finalizate și o comunitate de peste 15.000 de locuitori, în urma unor investiții cumulate de peste 350 de milioane de euro, una dintre cele mai mari investiții realizate într-un proiect imobiliar din România.

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.economica.net/cosmopolis-are-un-nou-ceo_569243.html