Dezvoltatorul Prima Development așteaptă autorizarea a peste 2.500 de apartamente în București

Dezvoltatorul Prima Development așteaptă autorizarea a peste 2.500 de apartamente în București
Prima Development estimează că va vinde peste 700 de apartamente anul acesta și așteptă autorizarea mai multor proiecte rezidențiale în București și Oradea.
„Ce ne bucură este creșterea importantă a cifrei vânzărilor pe piața din București. Conform estimărilor noastre trendul ascendent se va menține și în 2022. Avem planuri ambițioase pentru anul în curs, când prezența noastră va fi mai consistentă pe piața din Capitală. Așteptăm autorizarea a peste 2.500 de apartamente în proiecte noi, în București, în sectoarele 1, 2 și 6, unde am identificat potențial bun de dezvoltare”, spune Andrei Moanță, CEO Prima Development.
Dezvoltatorul orădean a intrat pe piața imobiliară din București în 2017, când a construit proeictul Boemia Apartments. La sfârșitul anului trecut a finalizat al doilea proiect, Core Timpuri Noi, o investiție de 23 de milioane de euro. 88% din cele 240 de apartamente au fost contractate din faza de construcție.
Prima Development și-a început activitatea imobiliară în 2005, la Oradea, acolo unde a livrat până acum peste 3.500 de apartamente. Valoarea totală a imobilelor construite este de 180 de milioane de euro.

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.economica.net/prima-development-apartamente_561878.html