Ford deschide un centru de operațiuni la București în birourile One Cotroceni Park

Ford deschide un centru de operațiuni la București în birourile One Cotroceni Park
Ford va deschide la București un centru de operațiuni care se va numi Ford Business Solutions Center (FBS). Noul centru se va alătura celui deschis de companie anul trecut la Budapesta și va face parte din rețeaua globală a FBS. Rețeaua servește mai multe țări din întreaga lume. Suprafața închiriată de Ford este de 2.800 de mp, cu posibilitate de extindere la 10.000 de mp, potrivit Profit.ro. 

One Cotroceni Park se construiește pe terenul fostei fabrici Ventilatorul și este cel mai mare proiect de regenerare urbană din București. Proiectul va avea, pe lângă spații de birouri și comerciale, și 850 de apartamente. Recent, One United a recepțioat prima fază a proiectului, care cuprinde o suprafață închiriabilă de 46.000 de mp, din care 77% este închiriată. Suprafașa închiriabilă din cea de-a doua fază, de 35.000 de mp, este în construcție și va fi livrată anul acesta.
Investiții Ford în România
La începutul anului trecut, compania Ford a confirmat că va investi 300 de milioane de dolari pentru a construi un nou vehicul comercial ușor în 2023 la uzina din Craiova. Noul model care va beneficia inclusiv de o versiune complet electrică ce va debuta în 2024. Acesta va fi primul model de volum complet electric produs vreodată în România.

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.economica.net/ford-deschide-un-centru-de-operatiuni-la-bucuresti_561156.html