Maria Drăgulin este noul director de dezvoltare hotelieră al Accor pentru România, Bulgaria, Moldova și Republica Cehă

Maria Drăgulin este noul director de dezvoltare hotelieră al Accor pentru România, Bulgaria, Moldova și Republica Cehă
Maria Drăgulin are peste 22 de ani de experiență în turism, în care a lucrat în hoteluri internaționale precum Novotel, InterContinental, Hilton sau Vienna International. Timp de mai bine de 11 ani, Maria Drăgulin a deținut funcția de director general în mai multe hoteluri internaționale din București. Ea a făcut parte din echipa de deschidere a Novotel Bucharest City Centre, iar echipa Accor este încântată să o aibă din nou alături în noul său rol și să dezvolte în continuare prezența grupului în regiune. Maria este absolventă de Management și Turism și beneficiază de numeroase specializări și certificări recunoscute la nivel internațional în domeniul ospitalității.
„Mă bucur să mă întorc în familia Accor, acum cu o nouă provocare, de la operațiuni la dezvoltare, să interacționez cu oameni inspirați, de la arhitecți și designeri la experți în domeniul juridic, să întâlnesc oameni cu așteptări diferite, entuziasm și pasiune pentru hoteluri. Mă angajez să colaborez pe termen lung cu potențialii parteneri Accor, pentru a crea o experiență autentică pentru viitoarele călătorii ale oaspeților noștri,” spune Maria Drăgulin, director de dezvoltare hotelieră pentru Accor în România, Bulgaria, Moldova și Cehia.
Accor are un plan de dezvoltare solid în România pentru următorii ani, cu 10 noi hoteluri deja anunțate, care vor aduce peste 1.000 de camere noi pe piață. Pe termen mediu, Accor va pune pe harta României branduri hoteliere noi și surprinzătoare, precum Swissôtel, Novotel Living, Tribe și Adagio. De asemenea, grupul își consolidează prezența în orașe cheie precum București, Brașov și Sibiu.
CITEȘTE ȘI Hotelierii pariază pe deschiderea aeroportului din Brașov. După Accor și Radisson, și Hilton își pune sigla pe un hotel
———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.economica.net/maria-dragulin-director-de-dezvoltare_561858.html