Polonezii de la Scallier au două parcuri de retail în construcție și au autorizația pentru al cincilea, la Vaslui

Polonezii de la Scallier au două parcuri de retail în construcție și au autorizația pentru al cincilea, la Vaslui
Scallier a pre-închiriat 40% din suprafața comercială a noului parc de retail pe care îl va construit în România și care va fi inaugurat în acest an. Printre retailerii care vor deschide aici magazine se numără New Yorker, Hervis, Designer Outlet și ZOO Center.
Primele parcuri de retail ale Scallier în România au fost inaugurate la Roșiorii de Vede și Focșani anul trecut. În plus, compania a anunțat în decembrie 2021 că are autorizația și pentru al patrulea parc, cel de la Turda.
Compania și-a anunțat intrarea pe piața din România în 2020, iar intenția este de a dezvolta noi parcuri comerciale de mici dimensiuni în orașe unde spațiile moderne de retail lipsesc, în special lângă magazinele Kaufland și Lidl.
Pe lista orașelor unde vor mai fi construite parcuri de retail se află Timișoara, Hunedoara, Vaslui și Vladimirescu (Arad).
Pentru anul viitor, compania vrea să mai deschidă trei noi parcuri de retail sub brandul FunShop și caută activ noi terenuri pentru proiecte. Investiția într-un parc de retail este cuprinsă între cinci și zece milioane de euro. Scallier administrează proprietăți comerciale din 2011. Valoarea proprietăților administrare se ridică la circa 120 de milioane de euro.

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.economica.net/polonezii-de-la-scalier-au-doua-parcuri-de-retail-in-constructie-si-au-autorizatia-pentru-al-cincilea-la-vaslui_556405.html