Rovere își mută showroom-ul din București în clădirea de birouri Miro și investește 1 milion de euro în relocare

Rovere își mută showroom-ul din București în clădirea de birouri Miro și investește 1 milion de euro în relocare
Rovere a închiriat 4.500 de mp în cea mai nouă clădire de birouri finalizată în nordul Capitalei, spațiu în care își va reloca atât showroom-ul existent cât și birourile. Noul showroom al companiei din clădirea de birouri Miro va avea o suprafață cu 50% mai mare comparativ cu cel existent.
„Venim astfel în întâmpinarea clienților noștrii cu relocarea showroom-ului într-un spațiu cu 50% mai mare față de showroom-ul actual, care ne permite atât  expunerea pieselor de mobilier exclusiviste cât și punerea în aplicare, într-un mod relevant pentru client, a expertizei noastre de peste 20 de ani în domeniul mobilierului”, spune Ionela Bercu, managing director Rovere.
Rovere investește un milion de euro
Investiția derulată de companie în amenajarea noului showroom Rovere nu include și colecțiile de mobilier de lux. Rovere activează pe piața locală de aproape 20 de ani, poziționându-se în timp ca liderul în domeniul furnizării de piese de mobilier de lux produse în Italia. Compania are în acest moment 11 magazine în Brașov, București, Cluj – Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Pitești, Sibiu, Târgu-Mureș și Timișoara.
Compania administrează și două showroom-uri Veneta Cucine, cel mai mare producător de seturi de bucătărie din Italia, cele două spații fiind amplasate în București și Timișoara.

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.economica.net/rovere-isi-muta-showroom-ul-din-bucuresti-in-cladirea-de-birouri-miro-si-investeste-1-milion-de-euro-in-relocare_559440.html