Sameday a închiriat birouri de peste 4.200 de mp în Globalworth Square

Sameday a închiriat birouri de peste 4.200 de mp în Globalworth Square
Compania de curierat Sameday a închiriat o suprafață de peste 4.200 de mp de birouri în clădirea Globalworth Square, dezvoltată de Globalworth, cel mai mare proprietar de birouri de pe plan local.
„Decizia de a ne alătura comunității Globalworth a fost rezultatul unei analize aprofundate, care s-a axat pe accesibilitatea, confortul și bunăstarea echipei noastre, precum și pe costul de ocupare. În Sameday avem un nucleu tehnologic pe care îl folosim pentru a deschide noi oportunități pentru colegii și partenerii noștri. Îmbrățișăm inovația și căutăm mereu soluții prietenoase cu mediul pentru piața de livrare și viețile noastre. Având în vedere valorile pe care le împărtășim, a fost firesc să alegem Globalworth pentru activitățile noastre administrative, spune Lucian Baltaru, Chief Executive Officer, Sameday.
Globalworth Square este o clădire de clasă A cu o suprafață închiriabilă totală de 29.000 mp, repartizată pe trei nivele subterane, parter și 15 etaje superioare, plus un nivel tech, cu un plan tipic generos de 2.130 mp. Clădirea a obținut acreditarea BREEAM Outstanding cu un scor de 99%, plasând clădirea pe primul loc în România și pe locul trei mondial.
Globalworth este o companie imobiliară activă în Europa Centrală şi de Est, listată la Bursa de Valori de la Londra, în segmentul AIM, care activează în România și Polonia, în ambele ţări devenind principalul investitor pe piața imobiliară de birouri, dar activează și pe segmentul industrial.  Compania avea un portofoliu de imobile evaluate la 3,1 miliarde de euro la 30 iunie 2021.
Compania de curierat Sameday are 4.500 de angajați și parteneri și este prezentă în România și în Ungaria. Pe lângă serviciile de livrare door-to-door, compania oferă și servicii de livrare în peste 2.700 de lockere easybox.

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.economica.net/sameday-birouri-globalworth-square_560765.html