Dezvoltatorul Alinso cumpără parcul industrial Metav din nordul Bucureștiului

Dezvoltatorul Alinso cumpără parcul industrial Metav din nordul Bucureștiului
Dezvoltatorul Alinso a anunțat astăzi, 21 martie, că va cumpăra parcul industrial Metav, deținut indirect de omul de afaceri Gabriel Popoviciu.
Acționarii Metav au decis luna trecută vânzarea parcului industrial cu același nume din apropierea aeroportului Băneasa, dar și transferul contractelor de închiriere.
Economica.net a relatat săptămâna trecută că prețul minim de vânzare decis de acționarii Metav este de 36 de milioane de euro. 
Parcul industrial Metav oferă spre închiriere spații de producție, dar și spații de birouri. Suprafața totală a parcului este de peste 188.000 de mp, din care cea consturite este de 76.000 de mp, potrivit descrierii de pe site-ul propriu.
Alinso deține parcul industrial PWP Bucharest Nord, care se întinde pe o suprafață de aproximativ 300 de hectare. Parcul se concentrează pe activități de logistică, industriale, high tech și de cercetare. Câțiva dintre clienții parcului sunt Alliance Health Care Romania, Unilever, General Electric, ENI-Saipem, Federal-Mogul, Schlumberger, BAT, Toro Company, Halliburton, Haier, Rockwool, PAS Technologies, precum și mulți alții.

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.economica.net/alinso-cumpara-metav_570263.html