Se construiește cel mai înalt bloc de locuințe din Sectorul 3

Se construiește cel mai înalt bloc de locuințe din Sectorul 3
Global Residence Monolitului se construiește la un minut de stația de metrou Mihai Bravu și se dezvoltă în două faze. 94 de apartamente urmează să fie livrate anul acesta, iar alte 146 în 2023.
Proiectul este compus din trei corpuri de clădire, P+13, P+15 și P+18. La finalizarea, blocul de 18 etaje va fi cel mai înalt turn de locuințe sector.
Noua construcție prevede un adăpost ALA (apărare locală antiaeriană), care va fi executat la nivelul – 2 , în suprafață de 504,47 de mp . Proiectul va avea 348 locuri de parcare atât la subsol, cât și suprateran, pentru a deservi întreaga dezvoltare.
Global Investment Group este brandul de dezvoltator al investitorului proiectelor Global Residence, un total de peste 2.000 de apartamente livrate pe piața românească.  Investitorul proiectelor marca Global Residence și-a lansat brandul de dezvoltator, Global Investment Group, brand sub care a grupat cele peste 2.000 de apartamente livrate pe parcursul ultimilor 18 ani, și următoarele proiecte în dezvoltare.
Grupul a fost înființat acum 18 ani de către omul de afaceri sibian, Adrian Ruja. Acesta a început inițial cu propria firmă de construcții, A-CON GLOBAL, pentru ca ulterior să înceapă activitatea de dezvoltator rezidențial. A livrat 500 de apartamente în Sibiu, în perioada 2003-2007, iar apoi a început să activeze și pe piața din București, unde are peste 1.500 de locuințe finalizate.

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.economica.net/se-construieste-cel-mai-inalt-bloc-de-locuinte-din-sectorul-3_571267.html