Cartierele din București unde apartamentele cu două camere sunt mai ieftine decât acum un an

Cartierele din București unde apartamentele cu două camere sunt mai ieftine decât acum un an
În doar trei zone din cele 19 analizate s-au înregistrat ușoare scăderi de prețuri la apartamentele cu două camere în ultimul an. Astfel, prețul mediu cerut de proprietari pentru unitățile locative din zona Ștefan cel Mare – Tei a fost la finele lui martie mai mic cu 5,4% față de aceeași lună a anului trecut.
Scăderi mici, de 2,3% și 1% s-au înregistrat în zonele Crângași-Giulești, respectiv 1 Mai-Domenii, mai arată datele Anunțul.ro, analizate de Economica.net.
La polul opus, cele mai multe creșteri s-au încadrat în intervalul 6-14%. Astfel, pragul de sus a fost atins de apartamentele din zonele Rahova-Sebastian, Berceni-Giurgiului, Vitan și Băneasa. În zona Universitate-Kogălniceanu, prețul mediu cerut de proprietari a fost cu peste 17% mai mare față de martie 2021 și se apropie de 100.000 de euro.
Unde sunt cele mai ieftine apartamente cu două camere
Cele mai ieftine apartamente cu două camere sunt cele din zonele Rahova-Sebastian, unde prețul mediu cerut a fost de 63.149 de euro în martie 2022. Puțin mai scumpe, la un preț mediu de 63.605 de euro sunt locuințele din zona Pantelimon. Berceni-Giurgiului, Drumul Taberei -Ghencea și Colentina-Obor completează topul cu cele mai mici prețuri la apartamentele cu două camere.
Cele mai scumpe locuințe cu două camere sunt cele din zona Alba Iulia-Decebal-Muncii, acolo unde prețul mediu cerut a fost luna trecută de peste 126.000 de euro.
Toate datele, în infograficul interactiv de mai jos.

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.economica.net/apartamente-ieftine-bucuresti_573315.html