One United Properties extinde proiectul One Lake Club și cumpără un teren cu circa 3 milioane de euro. Cine sunt vânzătorii

One United Properties extinde proiectul One Lake Club și cumpără un teren cu circa 3 milioane de euro. Cine sunt vânzătorii
One United Properties a cumpărat un teren de 3.065 de mp, care are autorizație de construcție, pentru a extinde proiectul One Lake Club.
Vânzătorul este firma V Lago Luxury, din care Virginica Tanți Dumistrescu și Adrian Ciorobea dețin fiecare 50%, potrivit informațiilor Economica.net. Prețul pentru teren se situează între 2,5 și 3 milioane de euro, potrivit estimărilor noastre.
One United a mai cumpărat anul trecut de la Virginica Tanți Dumitrescu și Adrian Ciorobea un teren de 25.000 de mp, tot în zonă, pe Șoseaua Fabrica de Glucoză, unde se are în vedere dezvoltarea proiectului One High District.
Extindere cu 120 de apartamente
Terenul cumpărat recent se află lângă cel al fraților Ghiță care construiesc proiectul Yacht Kid, iar One Lake Club, care este în curs de autorizare, se va construi lângă vila lui Ion Ion Țiriac.
One United Properties anunța în vara anului trecut achiziția unui teren de 21.165 de mp pe malul lacului Tei de la fostul tenismen Ion Țiriac, pentru care a plătit 15 milioane de euro. Proiectul rezidențial de pe acest teren prevede construcția a cinci turnuri cu circa 544 de apartamente. Prin noua achiziție, proiectul One Lake Club va fi extins cu alte două clădiri și cu 119 apartamente.
„Cererea crescută pentru această locație a contribuit la decizia de extindere a proiectului, prin achiziționarea noului teren”, spune Beatrice Dumitrașcu, CEO Residential Division One United Properties.
La data de 31 decembrie 2021, One United Properties deținea terenuri pentru viitoare dezvoltări rezidențiale, aflate în proces de obținere a autorizației de construcție și în fază de planificare (aceasta din urmă având estimată demararea construcției în 2022) în București și Constanța (Mamaia), care au o suprafață totală de 159.000 mp și pe care Grupul preconizează dezvoltarea a peste 4.000 de apartamente.
În plus, compania dispune de oportunități semnificative de suprafețe de teren pentru care se află în diferite stadii de negocieri.

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.economica.net/one-united-properties-teren_574698.html