Casă veche de tip fermă actualizată cu un design elegant și contemporan

Așezat pe un bluf în afara orașului Austin, în Texas, aceasta este una dintre puținele case în stil fermă care au fost păstrate și actualizate pentru a se potrivi cerințelor unui stil de viață contemporan. Proprietatea a fost renovată de Root Design Company, iar transformarea este destul de spectaculoasă. Ranchul inițial includea casa principală, o casă de oaspeți și o mică cocină, iar clientul a dorit să mărească suprafața pătrată a structurii, astfel încât au făcut câteva schimbări, inclusiv adăugarea unui pavilion lângă piscină. Pavilionul are o bucătărie în aer liber și o zonă de luat masa, extinzând spațiile de locuit în aer liber.

Actualizat. designul casei de fermă are un acoperiș metalic și un exterior negru care sunt completate de elemente din lemn ușor

 

Casa se află în vârful unui caciul și are vedere la o zonă împădurită, fiind în consolă la un capăt

 

O punte împachetată extinde spațiile interioare în aer liber, fiind umbrită de plafoanele acoperișului

 

Pavilionul este încadrat de un frumos perete de accent care arată ca o nișă gigantică de depozitare a lemnului de foc, cu șemineu și televizor încorporat. Acest design răcoros este reiterat de-a lungul noului design al fermei, cu alte câteva forme, servind ca o legătură vizuală între designul rustic original și noul aspect contemporan al proprietății. Paleta de materiale utilizate pe tot parcursul noului design include lemnul prezentat pe tavan, blaturile din zinc, ușile și rafturile din oțel brut, toate acestea fiind utilizate în combinație cu finisaje curate din ipsos, care creează un contrast puternic și frumos.

Interiorul a primit și o remodelare majoră. Aceasta este noua bucătărie care are acum un aspect elegant și contemporan

 

Deși ferma a fost actualizată cu finisaje de ultimă generație, o parte din decorul său este încă infuzat cu farmec rustic

 

Suprafețele vitrate mari primesc exteriorul și deschid spațiile interioare către priveliștile panoramice

 

A fost adăugat un nou refugiu de oaspeți prin renovarea unui RV Airstream din 1976. Interiorul este un amestec de lambriuri din lemn și suprafețe argintii

 

Un pavilion cu un singur loc se află lângă piscină, adăpostind o bucătărie în aer liber și un spațiu de luat masa și lounge

 

Un lemn de foc înconjoară șemineul și televizorul pe o parte a pavilionului piscinei

 

Ranchul are vedere la vale și profită de priveliștile panoramice într-un mod subtil

Puntea de la piscină oferă o priveliște destul de minunată și asupra peisajului din jur

 

Piscina și pavilionul sunt complet separate de casa principală